Hem arrow Arbetskläder & skor
Arbetskläder & skor
Arbetskläder Skriv ut E-post
Bilden av ett företag påverkas ofta av hur medarbetarna ser ut.
Vi är övertygade om att välklädda människor mår mycket bättre och agerar med större säkerhet än vad de annars skulle göra.
Därför har våra tillverkare utvecklat produkter som är snygga, slitstarka och anpassade för företag inom service, handel och distribution, bygg och anläggningsindustri, livs och hygien m.m. Arbetskläder anpassade för regn och vinter. Kläder för företag som bryr sig om sin personal, sitt yttre och sin profil.
Ett stort antal av modellerna kan du se och beställa i vår butik.
 
Arbetsskor Skriv ut E-post

Skyddsskor och yrkerskor!
Olika människors fötter ser olika ut, det vet ju alla. Vårt sortiment omfattar skor med läster för alla typer av fötter.
De har en sak gemensamt och det är den härliga passformen anpassad efter arbetande fötter. Behöver dina fötter lite extra utrymme så väljer du bara en sko med symbolen Wide, Extra Wide eller Extra Extra Wide.
Våra tillverkare använder bara äkta skinn av hög kvalité i sina skor.
Sulorna i en sko skall vara mjuka, sviktande och energiupptagande så att de avlastar fötter, ben och rygg. Samtidigt ska de vara slitstarka och tåliga. De skall dessutom ge bra grepp och säkert fäste.
Det finns inte ett material eller mönster som klarar alla dessa krav. Därför har våra produkter ett flertal sulor att välja mellan.

 
Copyright © 2006 Alms Motor AB. Alla rättigheter till innehåll och form förbehålles.
För synpunkter och kommentarer kontakta webbredaktionen.
Producerad av Argocom.