Hem arrow Trädgårdsprodukter
Trädgårdsprodukter
Lövblåsare Skriv ut E-post
Att samla upp löv med hjälp av en blåsare är betydligt mindre tidsödande och arbetsamt än att använda olika typer av räfsor. Bland våra blåsare finns lätta enhandsmodeller såväl som kraftiga varianter för proffs, som bärs i en sele på ryggen. Hög lufthastighet, låga vibrationer samt ergonomiska handtag och bärselar hjälper dig att arbeta effektivare med mindre påfrestningar på händer, armar och axlar.

Allt för att göra livet lite enklare!
 
Kapmaskiner Skriv ut E-post
Våra kapmaskiner är konstruerade för tunga kapningsarbeten i sten, asfalt, betong, stål m.m. Maskinerna är utrustade med råstarka motorer och de har högt, jämnt vridmoment, även vid arbete med stora kapskivor och arbetsdjup. De reducerar också vibrationerna på ett effektivt sätt och är försedda med effektiva luftfiltersystem som filtrerar bort arbetsdammet ur insugningsluften.
Den låga vikten i förhållande till effekten, den smidiga motorkroppen och den effektiva avvibreringssystemet gör maskinerna lätta att hantera.
 
Häcksaxar Skriv ut E-post
Sortimentet av häcksaxar är komplett och täcker alla arbetsaspekter. Vi har modeller med enkla skäreggar, dubbla skäreggar, traditionella häcksaxar samt saxar med dubbla skäreggar och ställbar klippbalk. Utöver dessa har vi också stånghäcksaxar med reglerbara klippbalkar.
 
Kedjesågar Skriv ut E-post

Vårt breda sortiment av sågar omfattar allt från stora, kraftfulla sågar för yrkesmässig skogshuggning till små, lätta sågar med topphandtag för trädbeskärning. Alla modeller kombinerar hög prestanda med unik användarvänlighet.
Vi har både bensindrivna och elektriska motorsågar. Allt från hobbysågar till proffsmaskiner.
Tänk på att det är viktigt att få rätt såg till rätt ändamål!
Ett felaktigt val av såg kan leda till onödig belastning och sågen slits snabbare än nödvändigt. Effektstyrkan och smidigheten är avgörande vid sågvalet.
Hos oss hittar du även ett komplett sortiment med skyddsutrustning. Handskar, byxor, kängor hjälmar mm.

 
Jordfräsar Skriv ut E-post

Sortiment omfattar allt från små, lättkörda maskiner för trädgården till verkligt professionella maskiner för mer krävande uppgifter. Alla med driftsäkra motorer, stabila konstruktioner, användarvänliga och med arbetsbesparande funktioner.
Vi har mindre modeller för blomsterrabatten och större jordfräsar som används vid omläggning av gräsmattor eller för att anlägga ett stort odlingsland.
Som tillbehör till produkterna (beroende på modell) finns:

 • Kupplog med metall hjul
 • Mossrivare
 • Specialknivar för ytfräsning
 • Stödhjul
 • m.m.

Vi erbjuder produkter från Husqvarna och Honda.

 
Traktorer Skriv ut E-post
I vårt sortiment av trädgårdstraktorer ingår ett antal mångsidiga och lättkörda modeller med skiftande klippbredder och möjligheter. Smart teknik, robust konstruktion och väl genomtänkt ergonomi gör dem effektiva och mångsidiga, både i den egna trädgården och i mer krävande sammanhang.
Den stadiga grundkonstruktionen och de olika tillbehören gör traktorerna användbara året runt.
 
Riders Skriv ut E-post
Vi har ett brett sortiment av riders för såväl villaträdgårdar som för yrkesmässig, kostnadseffektiv skötsel av grönytor. Alla modeller ger dig bra överblick och framkomlighet i kombination med utmärkta klippresultat och mycket trevlig körning. Sega och slitstarka fyrtaktare med bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift i olika storlekar.
De är lättkörda, effektiva, välutrustade och kompakta maskiner, lämpliga för åretrunt arbete med krävande gräs- och lövvård, borstning, snöröjning m.m.
 
Trimmers & Röjsågar Skriv ut E-post
Våra trimmers och röjsågar konstrueras för att du ska kunna utföra ditt jobb på ett effektivare sätt, med mindre ansträngning och på så kort tid som möjligt. Alla modeller har låg vikt, är starka och välbalanserade samt försedda med åtskilliga praktiska funktioner som ytterligare underlättar drift och underhåll.
 
Gräsklippare Skriv ut E-post

Vill du ha en välvårdad gräsmatta?
Ställer du höga krav på såväl klippresultat som slitstyrka och pålitlighet?
Då skall du kontakta oss!
Vårt sortiment av gräsklippare innefattar maskiner för både privat och professionellt bruk. Här hittar du allt från motordrivna och automatiska till manuella och elektriska modeller.
Det breda sortimentet med välkända varumärken innehåller produkter för trädgårdar i de flesta storlekar.
Vi erbjuder produkter från bl.a.

 • Husqvarna
 • Klippo
 • Honda
 • Flymo
 • Gardena 
 • Toro
 • Stiga

Kom in och titta eller ring för mer information.

 
Copyright © 2006 Alms Motor AB. Alla rättigheter till innehåll och form förbehålles.
För synpunkter och kommentarer kontakta webbredaktionen.
Producerad av Argocom.