Om Alms Motor

Fyra decennier i er tjänst

Alms Motor AB

1982 slog Alms Motor AB upp portarna här på Klysgatan i Ystad. Våra ledord är precis som då kompetens, professionalism och miljömedvenhet. Hos oss får du alltid vägledning och personlig rådgivning för att hitta rätt maskin till just dina behov. I vår butik hittar du endast kvalitetsprodukter från kända tillverkare, för både privat och kommersiellt bruk. Här hittar du allt från robotgräsklippare, motorsåg, röjsåg, trimmer, häcksax och stångsåg, till elverk och reservdelar. Vi har även maskiner till uthyrning.

I vår verkstad erbjuder vi service och reparationer av utbildad, kunnig personal och vi använder originalreservdelar för att du som kund ska uppleva den kvalitet som både du och din maskin förtjänar. 

Vårt mål är att vara bäst på det vi gör. Vår mångåriga erfarenhet och yrkeskunskap garanterar långsiktig hållbarhet och låga totalkostnader för våra kunder. Fråga oss gärna om vilka lösningar som passar just dina behov och önskemål. Utan undantag levererar vi produkter som är bäst i klassen utifrån era förutsättningar.
Sök